Jeg har deltaget på en lang række efteruddannelseskurser og seminarer og har undervist flere årgange på Psykologisk Fakultet på Københavns Universitet.
Af natur er jeg vidensbegærlig; jeg holder mig altid fagligt ajour og alle mine ydelser er udviklet på baggrund af aktuel og fagligt funderet viden. Jeg udvikler kontinuerligt egen praksis, bl.a. ved at varetage større eller mindre forskningsprojekter og skrive fagtekster.
Gennem årene har jeg særligt fordybet mig i narrativ teori og metode, traumepsykologi, kreativitetsteorier og mentaliseringsteori. Herudover har jeg interesseret mig for alt muligt andet, men særligt; Eksistentielle perspektiver,
Teori U, AI, LØFT, ACT, og andre bogstavskombinationer.
Jeg har stort organisatorisk overblik og ser den enkelte medarbejder og leder som del af et større system – derfor er det også altid en gave, når jeg får mulighed for at arbejde på flere niveauer i en organisation.
Fordi jeg primært har arbejdet i det sociale og pædagogiske felt, hvor medarbejderes primære funktion er, at hjælpe andre mennesker i nød eller med behov for udviklingsstøtte, har jeg fået en særlig opmærksomhed på hjælperens og hjælpesystemets betingelser og behov.
Meningen
Jeg er drevet af at skabe større forståelse, forbindelser og positive koblinger mellem mennesker der arbejder professionelt og mennesker der er hjælpsøgende.
Jeg tror vi bliver til i hinandens hænder- hvorfor refleksion over egen praksis er en etisk forpligtelse. Jeg brænder for at udvikle og omsætte teori så den bliver praksisnær og meningsfuld for dem der skal anvende dem.
Synteser mellem psykologien, filosofien og pædagogikken – som viser sig anvendelige i praksis og skaber forandring for dem det hele handler om – gør mit professionelle arbejde dybt meningsfuldt.
Jeg arbejder gennem involverende processer, som tilrettelægges og målrettes eksklusivt til den enkelte organisation. Jeg har aldrig gennemført to ens forløb, men kreativitet og høj faglighed er kendeord i de opgaver jeg er været involveret i.
Barndomspædagogik i dagtilbud
Æstetikken tilbage i pædagogikken
Tidskrift VERA & BUPL Børn & Unge